МАЛБЕК ЧЕРЕН ЕТИКЕТ

Сакар Планина може да се похвали с един наистина експлозивен малбек - цвета е непрогледен, вкуса е концентриран, но мек и вкусен.

БЛЯК ЛЕЙБЪЛ